Fatornyos Szobák

Szállodánk két szinten kínál szobákat az erdei hangulatot kedvelők számára közel a fővároshoz, az erdő csendjében. Idilli választás a kirándulni és megpihenni vágyóknak, legyen szó egy hosszú hétvégéről vagy több napos kiruccanásról, elvonulásról a város zajától. Közel 130 főnek tudunk szálláshelyet biztosítani, ezáltal kúriánk kiválóan alkalmas nagyobb csoportok befogadására is. A madárcsicsergéssel tarkított erdei szálláson felül csoportos étkeztetést is vállalunk, ezzel kényelmesebbé és gondtalanabbá téve a nálunk eltöltött napjait!

Fatornyos Kúria Szobák - Emelet

Kúriánk antik berendezésű standard szobái, a lakosztályokkal együtt az emeleti szinten találhatóak. Mindegyik szoba fürdőszobával ellátott, franciaággyal vagy két külön ággyal adnak 2 személynek csendes szálláshelyet, kilátással az erdőre.

Fatornyos Erdei Hotel Szobák - Földszint

Erdei Hotelünk szobái az épület földszinti szárnyában helyezkednek el. A látvány a szobák ablakaiból a fákkal körbevett patak partjára nyílik, nyugalmat árasztó csörgedezésével fűszerezve. Ezen a szinten a szobák jellemzően 2-3-4 ágyasak. Gyermek csoportok esetében néhány emeletes ágyas szoba is rendelkezésre áll. Minden szobához fürdőszoba is tartozik. Aktuális árainkról itt tájékozódhat.